Hvorfor kan jeg ikke blive gravid??

graviditetstest og gravideHvorfor kan jeg ikke blive gravid?
Dette ofte det helt store spørgsmål hos mange yngre kvinder. Hvis du prøver at blive gravid efter flere mislykkede forsøg, kan det være ret hårdt ikke at vide, hvordan man skal håndterer det. Men det er ikke for sent… Vi giver dig her i denne artikel nogle tips til hvordan du kan blive gravid eller du kan læse lidt mere generelt om graviditet herinde på Billige Graviditetstest en side med alt fra graviditetstest til info om det at være gravid.

Hvis du førhen har lidt under kronisk ufrivillige aborter, eller du forsøger at starte en familie i slutningen af dine 30′erne eller 40′erne, eller har du forsøgt IVF og IUI procedurer med meget lidt held, vil de følgende 4 tips nedenfor hjælpe dig med at komme tilbage til håbet om at undfange et barn:

Tip 1: Du skal ikke tro du ikke kan blive Gravide
Jeg plejede at tror, jeg ville aldrig kunne blive gravid nogensinde, jeg prøvede i mange år tog ton af graviditetstest. Men for et par år siden blev jeg diagnosticeret med PCOS. Mine læger havde givet op og det gjorde I også. Det var min største fejltagelse. Hvis du har prøvet flere metoder og piller, som ikke fungerer, betyder ikke noget vil arbejde. Du er nødt til at tænke positivt, det hjælper meget. Forestil dig transporterer dit barn i dine arme, fodre hende, ændrer hendes bleer, og bedst af alt, baby kalder dig mor for første gang! Det absolut er en mors drøm gå i opfyldelse. Du kan blive gravid og få gravide som mig på mindre end 90 dage.

Tip 2: Må ikke gå for endimensionale Behandlinger
Du har måske prøvet et dimensionelle behandlinger som skiftende seksuelle positioner, ændre din kost, eller endda tage hormon piller og tag en graviditetstest hver anden dag… på grund af, hvor du føler, du ikke kan blive gravid. Infertilitet kan helt sikkert vendes, hvis du ved hvordan. Der er flere naturlige og holistiske metoder derude, der kan få dig gravid inden for 2 måneder. Jeg ved at naturlige metoder arbejde, hurtigere end du nogensinde troede muligt.

Tip 3: Du skal ikke tro du kan ikke blive gravide i en alder af 35 eller 45
Der er en alvorlig misforståelse blandt kvinder, at hvis de er i slutningen af 30′erne eller 40′erne, kan de ikke blive gravid. Du kan blive gravid, selvom du er i slutningen af 30′erne eller endda 40′erne. Du kan føde et sundt barn. Bare køb et lager af graviditetstest og prøv dig frem, det skal nok lykkes efter lidt tid at blive gravid.. Tager det længere tid end forventet bør du tjekke at du ikke er for overvægtig og at du ellers lever et forholdsvis sundt liv.

Tip 4: Må ikke bare give op, du kan stadig blive gravide inden for 2 måneder
Jeg ved det er svært at holde forsøgs metoder, der ikke virker. Hvad andet kunne være mere hjerteskærende, end at forsøge at blive en mor og ikke kan. Hvis du har fået at vide af din læge, at du aldrig kan være gravid, bliv da ikke modløse, fordi jeg ved, at du stadig kan føde et sundt barn. Jeg gav næsten op, da min læge sagde, at jeg aldrig kunne blive gravid. Gudskelov, jeg faldt over Naturlige og Holistisk metoder, der hjalp mig med at blive gravid på mindre end 90 dage.

Der er lukket for kommentarer.